Beste Westergouwenaars,

op vrijdag 22 december is het zover, de Westergouwe Kerstparade rijdt tussen 18:30 en 20:30 uur weer door de straten van de wijk. Ook dit jaar geniet je weer van prachtig verlichte voertuigen, kun je op de foto met de kerstman, en is natuurlijk het traditionele draaiorgel er ook weer bij. De kinderen groep 7 en 8 van Kindcentrum de Ontdekkingsreizigers is gevraagd om mee te lopen en lekkers uit te delen (wil uw kind meelopen, laat het ons dan weten via projectbureau@westergouwe.nl). Natuurlijk houden we de exacte invulling nog even geheim, maar het belooft weer een prachtige parade te worden.

Route

Kleurwedstrijd
Speciaal voor de kinderen in de wijk is er dit jaar een kleurwedstrijd. De kleurplaten hiervoor zijn uitgedeeld op de school en af te halen bij de Albert Heijn. De 5 mooiste kleurplaten winnen twee toegangstickets (inclusief schaatshuur) voor de Goudse IJsbaan. Natuurlijk kun je de kleurplaat ook thuis printen via onderstaande button. Let op dat je hem wel dubbelzijdig afdrukt, anders kun je je gegevens niet noteren op de achterzijde.

Download de kleurplaat

We hopen jullie allen te zien op 22 december tussen 18:30 en 20:30 uur.

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson