Beste Westergouwenaars,

Samen maken we van Westergouwe een inclusieve wijk. Een duurzame en krachtige wijk. Een wijk die functioneert als betrokken samenleving waarin er naar je wordt omgekeken en waar je elkaar helpt of je nu oud bent of jong, vitaal of zorgbehoevend bent. Een inclusieve wijk kun je niet ontwerpen, die moet groeien, maar we kunnen wel zorgen dat bewoners elkaar kunnen vinden, ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

 

LEER JE NIEUWE BUREN KENNEN

Het zijn spannende tijden; een nieuw huis, in een nieuwe wijk, en misschien zelfs een nieuwe stad met weinig bekenden om je heen. Er is natuurlijk niets leuker dan nieuwe mensen leren kennen. Daarom helpen wij je graag een handje en bieden wij je de Joinby app. In de app kun je je medebewoners uit Westergouwe leren kennen, in één oogopslag zien welke interesses jullie delen en met elkaar activiteiten plannen, of simpelweg aanhaken bij een bestaande activiteit of groep.

 

JOIN THE COMMUNITY

Download de Joinby app (voor Android of iOS) en start een club waarmee je kan kennismaken, bijpraten en leren met andere Westergouwenaars! Deze community app is dé manier om gemakkelijk nieuwe mensen te leren kennen in Westergouwe. Kijk voor meer informatie over Joinby op clubswestergouwe.nl

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe