Beste Westergouwenaars,

Op de grens tussen Westergouwe en Moordrecht bevindt zich de Groen-blauwe zone. Dit gebied geeft ruimte voor natuur, ontspanning en recreatie voor de bewoners van de omliggende gemeenten. Om de recreatieve functie van dit gebied te versterken bereiden we een bestemmingsplanwijziging voor. Graag informeren we u hierover tijdens een inloopavond. In deze brief vindt u meer informatie.

Bestemmingsplan Groen-blauwe zone

De Groen-blauwe zone is maar liefst 43 hectare groot en is eigendom van de gemeente Gouda, maar gelegen op het grondgebied van de gemeente Zuidplas. De gemeente Zuidplas, gemeente Gouda en VOF Westergouwe werken samen aan de verdere ontwikkeling van dit gebied, dat bestaat uit een ecologisch deel (bestemd voor natuur) en een deel (24,4 hectare) met o.a. ruimte voor ontspanning, wandelen, fietsen en andere sporten en spelen. Om de recreatieve functie te versterken, is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Om omwonenden hierover te informeren organiseren we op 12 oktober a.s. een inloopavond. Tijdens deze avond ontvangt u informatie over de wijziging en het proces, en beantwoorden we graag uw eventuele vragen. Er worden tijdens deze avond nog geen inrichtingsplannen gepresenteerd.

Datum:                     donderdag, 12 oktober 2023

Tijd:                           19:30 – 21.30 uur

Locatie:                    Projectbureau Westergouwe, Provincialeweg 10, Gouda

Interesse? Meld u aan

Graag bereiden wij ons voor op uw komst. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar projectbureau@westergouwe.nl. Vermeld hierin uw naam, postcode en huisnummer, en het aantal personen waarmee u de inloopavond komt bezoeken. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld conform de AVG-richtlijnen (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Vervolgproces

Wanneer het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad, kunnen we van start met het opstellen van het inrichtingsplan voor de Groen-blauwe zone. Onderdeel hiervan is de invulling van het recreatieve deel van deze zone met bijvoorbeeld sport, beweging en ontmoetingsplaatsen. We zijn benieuwd welke ideeën u als toekomstige gebruiker van dit gebied hierover heeft. Daarom organiseren we in het voorjaar van 2024 één of enkele bijeenkomsten. Hiervoor ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging. De ideeën die we tijdens deze bijeenkomst(en) ophalen, nemen we mee in afweging voor de inrichting van het gebied.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via projectbureau@westergouwe.nl, onder vermelding van ‘Inloopavond Groen-blauwe zone’.

Met vriendelijke groet,

Namens de gemeente Zuidplas,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson