Bericht namens een bewoner en KC de Ontdekkingsreizigers:

Enver pleegzorg

Bij Enver vinden we dat ieder kind recht heeft op een goede basis. Dat betekent dat een kind veilig en kansrijk opgroeit en trots is op zichzelf. Een veilig thuis is niet voor elk kind vanzelfsprekend. Soms kunnen kinderen tijdelijk niet bij hun ouders wonen. Voor deze kinderen maken pleegouders het verschil. Pleegouders zorgen voor korte of langere tijd voor het kind van iemand anders.

Om een goede match te kunnen maken tussen kind en pleegouder, zijn we altijd op zoek naar meer pleegouders. Ook in Gouda en omstreken zijn er kinderen die wachten op een plek in een pleeggezin.

Voorlichtingsavond

Wilt u weten of pleegzorg iets voor u is? Bezoek dan op 8 maart a.s. de voorlichtingsavond die we samen met De Ontdekkingsreizigers organiseren. Tijdens deze avond is ook ruim de gelegenheid om vragen aan ons en aan een pleegouderkoppel te stellen.

Tijd, locatie en aanmelden
19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

KC-De Ontdekkingsreizigers
Burgemeester van Dijkesingel 51
2809 RB Gouda

Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan via www.enver-pleegzorg.nl/voorlichtingsbijeenkomst.

We hopen u op 8 maart te zien!

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson