Beste Westergouwenaars,

Helaas is het door omstandigheden niet mogelijk gebleken de bestratingswerkzaamheden op de Jacobina van Dantzig-Mellesweg voor de start van de bouwvak af te ronden. Dit betekent dat de werkzaamheden op een later moment (na de bouwvak) moeten worden afgerond.

Omdat wij begrijpen dat het vervelend is als gedurende de komende periode de straat niet toegankelijk is, zorgen wij ervoor dat deze tijdelijk kan worden opengesteld. Dit betekent dat wij een deel van de puinbaan herstellen en de bestrating in de parkeervakken zo ver mogelijk afronden. Naar verwachting kunnen de werkzaamheden in week 33 worden hervat. Wij zullen u hierover nader informeren.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via beheer@westergouwe.nl.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson