Beste Westergouwenaars,

De asfaltering van de Burgemeester van Dijkesingel is in volle gang. Dit betekent helaas dat er een aantal momenten zijn waarop u hiervan hinder zult ondervinden. Om deze momenten zo duidelijk mogelijk te houden zetten we ze graag nog even voor u op een rijtje:

 • 30 oktober | 07:00 – 16:00 uur | boren rioolputdeksels
  Als voorbereiding op de werkzaamheden van dinsdagavond (aanbrengen definitieve deklaag) wordt er as zaterdag 30 oktober gewerkt op de noordbaan van de Burgemeester van Dijkesingel. Op de kruisingen met de diverse zijwegen moeten de rioolputdeksels nog worden vrij geboord en opnieuw gesteld. Middels een verkeersregelaar wordt u om de werkzaamheden heen geleidt. De werkzaamheden vinden plaats van ca 7.00h tot ca 16.00h.

 • 1 november | gedurende 1 a 2 uur | aanbrengen tussenlaag asfalt
  Momenteel zijn we bezig op de noord-baan (tussen Melkbocht en Griendakker) met de voorbereiding voor een asfalt tussenlaag. In verband met het verwerken en afkoelen van de verse laag asfalt zal er op maandag 1 november gedurende ca. 1 à 2 uur geen doorgang zijn voor autoverkeer vanuit uw straat naar de Burgemeester Van Dijkesingel en vice versa. U heeft hierover een brief ontvangen als dit voor u van toepassing is. Helaas zijn deze werkzaamheden van vele factoren afhankelijk, waardoor wij geen betere indicatie van de tijdstippen kunnen geven.
 • 2 november | 19:00 – 01:00 uur | Aanbrengen toplaag asfalt
  Op dinsdag 2 november is de Burgemeester van Dijkesingel in Westergouwe-II volledig afgesloten voor alle autoverkeer vanaf ca 19.00 uur tot ca 01.00 uur.
  Dit houdt in dat u per auto niet in en uit de wijk (Westergouwe-II) kunt komen. U kunt uw woning op de genoemde tijden alleen per fiets of te voet bereiken. Mocht u toch uw auto willen gebruiken, dan kunt u uw voertuig elders in de Westergouwe parkeren, bijvoorbeeld bij de Albert Heijn.

Wij hadden bovenstaand informatie graag eerder compleet met u willen delen, helaas zijn wij hierin afhankelijk van de informatie vanuit de bouw en worden werkzaamheden soms op het laatste moment gewijzigd. Uiteraard begrijpen wij dat de wegafsluitingen erg vervelend kunnen zijn, wij doen ons best het ongemak zoveel mogelijk te beperken en hopen op uw begrip.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar info@westergouwe.nl

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson