Bericht namens Provincie Zuid-Holland. 

De provincie Zuid-Holland werkt van maandag 25 januari tot en met vrijdag 5 maart aan de kruising tussen de Oost Ringdijk en de nieuwe fietsroute langs de N207, bij de fietsbrug over de ringvaart.

Omleiding

De kruising is tijdens het werk afgesloten. Fietsers vanaf Westergouwe worden omgeleid via Gouwestroom. Fietsers en ander verkeer dat normaal gebruikmaakt van de Oost Ringdijk worden omgeleid via Sluisdijk en Schielandse Hoge Zeedijk Oost.

Wat gaan we doen?

Onder de kruising komt een betonnen plaat. Die staat stevig op ijzeren palen in de grond. Daardoor blijft de kruising voortaan op dezelfde hoogte als de fietsbrug. Zo zorgen we dat de Oost Ringdijk de komende jaren netjes blijft aangesloten op de fietsbrug en is er minder onderhoud nodig aan de fietsroute.

Geluidshinder

Lokaal kunnen de werkzaamheden voor geluidshinder zorgen. Bijvoorbeeld wanneer de palen in de grond worden geslagen. Er wordt alleen overdag gewerkt tussen 07.00 uur en 17.00 uur.

Vragen of meer informatie?

Meer informatie vindt u op www.zuid-holland.nl/N207Gouda. Als u vragen heeft, kunt u bellen of mailen naar het Klant Contact Centrum. Zij zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via zuidholland@pzh.nl of 070 441 66 11.