Albert Heijn Westergouwe feestelijk heropend

16 januari 2023

Vandaag opende wethouder Rogier Tetteroo van de gemeente Gouda de vernieuwde Albert Heijn Westergouwe aan de Burgemeester van Dijkesingel 53. De supermarkt is bijna anderhalf keer groter geworden en het assortiment flink uitgebreid. Supermarktmanager Luuk Koole en winkelcoördinator Mohamed Laamairi zijn trots op hun vernieuwde winkel. “Het was gezellig en klanten zijn enthousiast. We krijgen heel veel positieve reacties.”

Duurzaamheid staat voorop
Bij Albert Heijn Westergouwe staat duurzaamheid voorop. Het dak ligt vol met zonnepanelen en gas wordt niet gebruikt. Ter ere van de opening kunnen kinderen zich op woensdag 18 januari laten schminken en op zaterdag 21 januari zijn er nog diverse proeverijen. Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Westergouwe de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n 3.000 euro aan de voedselbank. “Heel mooi dat we deze organisatie hiermee extra konden ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.

Openingstijden
Albert Heijn Westergouwe is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en klanten parkeren gratis.

< NIEUWS