Bouw Parkwonen definitief van start

18 september 2024

Goed nieuws voor de kopers van een appartement in Parkwonen. Zij hebben bericht gekregen dat de bouw van hun nieuwe appartement definitief van start gaat. Heijmans Woningbouw start aan het einde van dit jaar met de bouwwerkzaamheden. 

Uitzicht op het park
De 72 appartementen van Parkwonen liggen op een fantastische plek in Westergouwe en hebben alle voorzieningen om de hoek. De appartementen zijn verdeeld over twee woontorens: toren Sonsbeek en toren Westbroek. Alle woningen hebben een mooie grote buitenruimte met uitzicht op het park of de wijk. De beschikbare appartementen hebben een verkoopprijs vanaf € 320.100,- v.o.n. De prijzen van de woningen zijn inclusief tegelwerk en sanitair.

Ruim 70% verkocht
Op dit moment is ruim 70% van de appartementen verkocht. Wil jij naast het gevoel van buiten wonen in een autoluwe omgeving ook scholen, winkels en uitvalswegen in de buurt? Er zijn nog enkele fraaie appartementen beschikbaar. Bekijk het actuele woningaanbod op de projectwebsite van Parkwonen en schrijf je in voor één van de laatste appartementen.

 

< NIEUWS