fbpx
bewonersportal_7

Wijkbeheer

Westergouwe is een aantrekkelijke groene en waterrijke wijk in aanbouw. Dat willen we graag zo houden. Om dat te realiseren werken verschillende partijen aan de bouw, onderhoud en beheer van de wijk. Samen met u als eerste bewoner van Westergouwe zorgen we ervoor dat het prettig wonen is. Zelfs als nu de wijk volop in ontwikkeling is.

Het laten meedenken en meewerken van bewoners is een belangrijk speerpunt. Het doorgeven van meldingen helpt ons om tijdig in te spelen op eventuele ongemakken. Zo houden we de openbare ruimte mooi, schoon en heel.

Melding doen

Bij Projectbureau Westergouwe kunt u terecht met meldingen over uw woonomgeving. Denk bijvoorbeeld aan kapotte straatverlichting, onderhoud van groen, straten en speelplekken. Doet u een melding via ‘melding doen’ dan komt deze binnen bij Projectbureau Westergouwe en wordt door de beheerder in behandeling genomen. U kunt uw melding ook telefonisch doorgeven via 0182 588945 (op werkdagen van 9 – 17 uur).

De beheerder is geregeld in de wijk te vinden, hij rijdt rond in de Westergouwe-jeep. Mocht u hem willen spreken, schiet hem dan aan. Kan niet missen!

bewonersportal_6

APV

De gemeente Gouda heeft regels opgesteld om de stad leefbaar te houden (Algemene Plaatselijke Verordening). Het overtreden hiervan is strafbaar en kan leiden tot een boete. Medewerkers van projectbureau Westergouwe houden in samenwerking met de politie toezicht op naleving van de regels. Ervaart u overlast, bijvoorbeeld door vernieling of vervuiling, meld dit dan. Bij gevaarlijke situaties kunt u direct contact opnemen met het algemene nummer van de politie 0900-8844.

Wijkagent

wijkagentenWestergouwe heeft 2 wijkagenten vanuit politieteam Gouda: Hanny de Bruyne en Hassan Nagih. Korte Akkeren valt ook binnen onder hun werkgebied. Ze zijn bereikbaar via algemeen nummer 0900-8844, Twitteraccount en een contactformulier.

 

BuitenBeter App

Meldingen over de openbare ruimte worden in behandeling genomen door Projectbureau Westergouwe. Om die reden vragen we geen gebruik te maken van de BuitenBeter App voor Westergouwe-meldingen.