fbpx

Openbaar gebied versus bouwterrein, per 4 mei 2018

08.05.2018

Vanaf afgelopen weekeind 4 mei is er een wijziging in de openbare ruimte op Eiland I van Westergouwe van kracht. Hiermee kan het verkeer beter doorstromen en voorkomt het onnodige achteruitrij-bewegingen. Het Waddenpad tussen het Schoklandplantsoen en de Texellaan zal naar verwachting op woensdagmiddag 9 mei worden opengesteld. De openbare verlichting zal aankomende week worden aangebracht. De toegepaste verharding op de Texellaan (deel vanaf de fietsbrug) en de IJsseloogwal is een tijdelijke. Bij oplevering van de Kadewoningen wordt de straat definitief ingericht.

Westergouwe is een woonwijk in ontwikkeling, alvorens een straat openbaar toegankelijk wordt en/of er andere verkeersroutes gelden, wordt er een update met kaart gepubliceerd op de bewonersportal. Per 4 mei 2018 is de volgende kaart openbaar gebied Westergouwe van kracht.

Het woon- en bouwverkeer worden zo veel mogelijk gescheiden, dat lukt niet op alle locaties. Nog niet alle straten / deelgebieden van Westergouwe-I zijn openbaar toegankelijk. Zonder toestemming van het Projectbureau Westergouwe / beheerder is het NIET toegestaan de bouwterreinen te betreden. Neem contact op met de beheerder Westergouwe mocht u vragen hebben: 0182 – 588945.

Onderstaande kaart geeft een goed overzicht van het openbaar gebied dat vrij toegankelijk is per mei 2018.

180504_openbaar gebied_Eiland I_va 04 mei_2018