fbpx

Openbaar gebied / bouwterrein, per 7 december 2017

07.12.2017

Vandaag donderdag 7 december, einde dag, is er een nieuwe situatie openbare ruimte Eiland-I van kracht. Er is een omleidingsroute naar de plek van bestemming. We vragen u de aanwijzingen van de bebording op te volgen. Het Waddenpad heeft een asfaltverharding gekregen met ernaast een gelijkvloerse platenbaan als uitwijkmogelijkheid. Parkeren is hier niet toegestaan. Vanwege de werkzaamheden aan Goudrand 3 is het de komende periode niet mogelijk het Eiland linksaf op te rijden (Terschellinglaan).

Westergouwe is een woonwijk in ontwikkeling, de komende periode worden er nieuwe woningen opgeleverd op Eiland I. Alvorens een straat openbaar toegankelijk wordt en/of er andere verkeersroutes gelden, wordt er een update met kaart gepubliceerd op de bewonersportal. Per 7 december is de volgende kaart openbaar gebied Westergouwe van kracht. 

Het woon- en bouwverkeer worden zo veel mogelijk gescheiden, dat lukt niet op alle locaties. Nog niet alle straten / deelgebieden van Westergouwe-I zijn openbaar toegankelijk. Zonder toestemming van het Projectbureau Westergouwe / beheerder is het NIET toegestaan de bouwterreinen te betreden. Neem contact op met de beheerder Westergouwe mocht u vragen hebben: 0182 – 588945.

Onderstaande kaart geeft een goed overzicht van het openbaar gebied dat vrij toegankelijk is per 7 december 2017.

171207_openbaar gebied_Eiland I_va 7 dec_2017