fbpx

Bijgewerkt bericht: enquête ivm veiligheid woningen bekend

03.04.2018

Begin deze middag is er een bericht geplaatst over een enquête-bureau welke in de wijk langs de deuren gaat. Inmiddels is bekend dat het om beveiligingsorganisatie gaat ‘die advies geeft’ over beveiliging. Wat ze doen is legaal en het valt binnen de mazen van de wet (colportage).

Het bericht op de bewonersportal heeft mogelijk verkeerde indruk gewekt. Wij zijn niet op de hoogte van woning-inbraken in Westergouwe. En juist met betrekking tot veiligheid in de wijk proberen we alert te zijn. Is er een situatie die je het niet vertrouwt? Bel dan de politie op het algemene nummer 0900-8844. Ziet u een inbraak op heterdaad? Bel dan het alarmnummer 112.

 

De tekst van het oude bericht:
Vanmiddag (dinsdag 3 april) is er bij verschillende woningen aangebeld door personen die zeggen van een enquête-bureau te zijn. Ze vragen door over de veiligheid van de huizen n.a.v. de recente woninginbraken in Westergouwe. Wij zijn niet op de hoogte van dit onderzoek dan wel woninginbraken in de wijk. Mocht iemand gegevens hebben ontvangen van het onderzoeksbureau, dan krijgen we graag een bericht via beheer@westergouwe.nl