fbpx

Albert Heijn opent nog dit jaar een vestiging in Westergouwe!

17.07.2018

Beste bewoners,
Voordat het persbericht wordt verstuurd, willen we jullie op de hoogte brengen van nieuws rondom de supermarkt in Westergouwe:

Nog dit jaar kunnen bewoners van Westergouwe dichtbij huis hun boodschappen doen bij Albert Heijn. Het contract met Ahold is door de samenwerkende partijen in Westergouwe getekend (gemeente Gouda en de VOF Westergouwe, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans). De supermarkt gaat in het najaar 2018 open, waarmee de woonwijk Westergouwe naast een kindcentrum, dierenkliniek en gezondheidscentrum ook een winkelvoorziening zal bieden.  

Compacte full-service winkel
De vestiging in de nieuwste wijk van Gouda betreft een compacte full-service winkel. De winkel zal gevestigd zijn op de locatie voor tijdelijke voorzieningen aan de Burgemeester Van Dijkesingel. Na de zomer zal op de bouwplaats van de supermarkt worden gepresenteerd hoe de winkel eruit zal gaan zien. Er is nog grond beschikbaar voor andere voorzieningen. Het ligt in de bedoeling dat de winkelvoorzieningen in Westergouwe in de toekomst in een definitief wijkwinkelcentrum terecht komen.

Wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling Rogier Tetteroo: “De komst van een supermarkt is een langer gekoesterde wens, waaraan met de vestiging van Albert Heijn op een hele mooie manier invulling wordt gegeven. Gezegd kan worden dat Westergouwe nu vol tot wasdom komt, op een mooi moment, namelijk aan de vooravond van de realisatie van de tweede fase.” 

de contractondertekening door de samenwerkende partijen in Westergouwe.
– op de foto, zittend aan tafel: Rogier Tetteroo (wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling, Gouda)
– op de achtergrond van links naar rechts: Marcel Schipper (directeur VolkerWessels Vastgoed), Lonneke Zuijdwijk (adjunct directeur Heijmans Vastgoed), Michiel Bunnik (wethouder grondzaken, Gouda)