Dura Vermeer opnieuw in verkoop in Westergouwe

Dura Vermeer opnieuw in verkoop

Op zaterdag 25 maart 12.00 – 14.00 uur start de woningverkoop van Goudrand 3 van Dura Vermeer. In verkoop gaan 22 nieuwe woningen op Eiland I te Westergouwe: 12 twee-onder-een-kap woningen en 10 eengezinswoningen. De woningen gaan in verkoop in het Infocentrum Westergouwe, Provincialeweg 10 te Gouda. U bent van harte welkom!

Wonen op een Eiland

Deze woningen bieden u de unieke kans te wonen op een Eiland, in een groene waterrijke omgeving. Concreet bestaat Goudrand 3 uit 6 ruime twee-onder-een-kap woningen aan het parkje van het Schoklandplantsoen. Aan de Terschellinglaan 10 aantrekkelijke eengezinswoningen plus 6 twee-onder-een-kap woningen aan het water.

Alle woningen krijgen een royale woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een zonnige, diepe tuin. Dankzij de variatie in woonoppervlakte is het project interessant voor een grote groep kopers. Bovendien krijgt ook Goudrand 3 een duurzaam karakter, doordat alle woningen zonnepanelen op het dak krijgen. Kijk voor meer informatie op goudrand.nl.

terug