Huttenbouwdorp, infoavonden 31 mei/ 19 juni

29.05.2017

Doe mee met het 1e huttenbouwdorp in Westergouwe, voor jong en oud!

Huttenbouwdorp Westergouwe is een initiatief van Huttenbouwdorp Noorderhout ondersteund door het Projectbureau Westergouwe – en gericht op het mogelijk maken van leuke en zinvolle initiatieven voor jong en oud in de nieuwe Goudse wijk Westergouwe.

• Voor alle kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 uit Westergouwe en Korte Akkeren en Moordrecht.

• De kosten voor deelname per kind bedragen voor drie dagen speelplezier en activiteiten € 25.

Aanmelden van uw kind(eren) en/of meedoen als vrijwilliger? Ga naar het aanmeldformulier op de website. Wees er snel bij want vol=vol!

Infoavonden op 31 mei en 19 juni

As. woensdagavond 31 mei zal er in basisschool de Ontdekkingsreizigers in Westergouwe met enkele ouders een overleg zijn over vooral het programma van het nieuwe huttenbouwdorp. Wilt u meedenken of heeft u ideeën? Altijd welkom! Laat het dan per mail of telefoon weten. Aanvang 19.30 uur, de koffie staat klaar.
Maandagavond 19 juni om 20.00 uur is er voor alle ouders, belangstellenden en wijkbewoners een informatiebijeenkomst. Deze is eveneens in basisschool de Ontdekkingsreizigers aan de Burgemeester van Dijkesingel in Westergouwe. Ieder is welkom. U krijgt informatie over het huttenbouwdorp, de organisatie en het programma. Uiteraard kunnen ook vragen worden gesteld. Graag tot ziens!

Om in te schrijven en meer informatie, bekijk de website.

Bekijk de poster Huttenbouwdorp Westergouwe.

Schermafbeelding 2017-05-29 om 09.21.55